• 50 års erfaring
  • Medlem af Byg Garanti
  • Kvaliteten i top

​Udskiftning af vinduer og montering af døre

Hos BTM Byg ApS klarer vi alle opgaver inden for reparation og vedligeholdelse af dine døre og vinduer. Vi kan altså udføre reparation af de eksisterende, ligesom vi også kan klare en fuldkommen udskiftning af vinduer og døre. 

Vi finder den bedste løsning i fællesskab, og vi er tilmed medlem af Byg Garanti, som er din garanti for godt håndværk.

Døre og vinduer er som bekendt en særdeles vigtig del af en bygnings ydre, og det kan bidrage særdeles positivt til en bygning, såfremt der isættes nye vinduer samt døre, eller hvis man renoverer de eksisterende. 

Spar penge på varmeregningen med nye vinduer efter mål

Dårligt isolerede vinduer er både noget der kan aflæses på varmeregningen, men også noget der kan mærkes på komfortsiden. Dertil kommer, at udskiftning af vinduer og døre er en investering i din bolig, og kan spare dig for mange penge hvert år.

Hvad koster udskiftning af vinduer? Vi har mange års erfaring inden for området, og vi stiller gerne op med professionelle råd, faglighed og en god pris, inden vi går i gang med opgaven.

På den måde kan vi give vores bud på den bedste løsning og bedste priser for dig, således vi når det optimale resultat i sidste ende.

Få et gratis tilbud på udskiftning af vinduer

Hvis du overvejer renovering, udskiftning eller montering af vinduer og døre, så er du velkommen til at kontakte os. Fra vores base i Brovst, kører vi gerne til opgaver i Aabybro, Fjerritslev og andre nærliggende byer. 

Kontakt os på 98 23 10 50 eller send en e-mail på btm@btm-byg.dk, så svarer vi hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer eller nye døre.

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook

​BTM Byg ApS v/ Carsten Bech Christensen  |  Fredensdal 45, 9460 Brovst  |  CVR: 10176697

Telefon: 98 23 10 50  |  E-mail: btm@btm-byg.dk